Menu
Eetcafé

Eetcafé

Heerlijk eten en drinken aan de Oudegracht

In ons gezellige eetcafé kunt u dagelijks (behalve zondag) aanschuiven voor een kop heerlijke koffie of thee, met daarbij een ruime keuze uit huisgemaakte taarten, gebak, brownies en andere lekkernijen.

De lunch bestaat uit een uitgebreid assortiment van dagverse soepen, salades, en een uitgebreide keuze aan luxe broodjes. Alles komt zo veel mogelijk uit eigen keuken. Natuurlijk zijn ook vegetariërs bij ZiZo aan het juiste adres!

Onze keuken is open tot 15:30 m.u.v. maandag, dan is de keuken open tot 14:30!

De menukaart wisselt per drie maanden zodat er in het nieuwe seizoen weer andere lekkere gerechten op de kaart staan. Voor onze jongere gasten is er een gezellige speelhoek!

Klik hier voor de menukaart

Klik hier voor de drankenkaart

Klik hier voor de openingstijden

Als u wilt reserveren kunt u terecht bij de reserveermodule onder Contact (reserveren per e-mail minimaal 2 dagen van te voren).

thumb

Borrelen bij ZiZo

Ook voor een gezellige borrel bent u bij ZiZo aan het juiste adres.

Heeft u een verjaardag, jubileum, afscheid of iets anders om te vieren? ZiZo is de perfecte locatie om uw feest te geven!

Voor uw feest plaatsvindt gaan wij samen om de tafel om te kijken hoe wij borrel de perfecte invulling kunnen geven! Voor een reservering kunt u mailen of bellen en wij nemen contact met u op voor een afspraak!

Samen met onze medewerkers zorgen wij voor lekkere drankjes, goede bediening, een leuke sfeer en heerlijke borrelhapjes. Borrelen was nog nooit zo leuk!

thumb

Heerlijke High-tea bij ZiZo

Bij ons kunt u ook aanschuiven voor een Heerlijke High-Tea! Naast onze lekkere thee kunt u genieten van home-made scones met jam en clotted cream, luxe sandwiches, verrukkelijke brownies, taartjes en mini-quiche!

Onze high-tea is om van te watertanden en is verkrijgbaar voor€21,50 per persoon.

Interesse in een High-Tea? Voor een high tea-reservering kunt u bellen of via de mail contact opnemen (graag minimaal 1 week van te voren).

Heeft u een allergie, bent u vegetariër of heeft u andere (dieet)wensen? Laat het ons het op tijd weten, dan houden we er rekening mee.

thumb

Cateringen door ZiZo

Wilt u een catering of een heerlijke taart bestellen?

Bij ZiZo staan wij zeker open voor Catering! Het is bij ons ook mogelijk om wekelijks catering af te nemen!

Via onze website of via de mail/telefoon kunt u een aanvraag voor catering plaatsen en dan hoort u van ons!