Menu
image description

Utrecht Skate Parade & ZiZo

08 juni 2018

Utrecht Skate Parade & ZiZo

ZiZo goede doel bij Utrecht Skate Parade

Voor elke Utrechter is de Utrecht Skate Parade een bekend begrip. Jaarlijks wordt van begin mei tot eind september elke vrijdagavond een skateroute georganiseerd voor de vele fanatieke skaters. Op vrijdag 8 juni vond de jaarlijkse “Goede Doelen Skate” plaats. Tijdens deze rit, waar honderden enthousiastelingen aan deelnemen, werd Eetcafé Zizo van stichting Reinaerde in het zonnetje gezet. Walter van Tielen van de USP bracht aan alle aanwezigen Zizo onder de aandacht met een mooi verhaal over dit bijzondere eetcafé dat grotendeels gerund wordt door mensen met een verstandelijke beperking. Begeleiders en cliënten van Zizo deelden ondertussen gezamenlijk zelfgemaakte vijgenkoeken uit onder de deelnemers.

Ook werd alle skaters gevraagd een kleine bijdrage te doneren voor Zizo wat uiteindelijk resulteerde in het fantastische bedrag van € 600,-. Zizo is erg blij met deze bijdrage. “Hiermee kunnen we onze keuken beter inrichten voor catering en het maken van koek en gebak” zegt chefkok Ralph Wolff.

Zizo bestaat al 25 jaar als lunchcafé, atelier en winkel. Sinds begin dit jaar is het een eetcafé geworden en is het elke dinsdag t/m zaterdag ook in de avond geopend voor diner. Daarnaast verzorgt Zizo voor diverse bedrijven de lunchcatering.

Meer informatie over de Utrecht Skate Parade: www.u-skateparade.nl